30 dagen uitproberen: Geen ontspanning? Geld terug!

Als je nog nooit van een spijkermat hebt gehoord of deze alleen maar kent van de Fakirs dan vraag jij jezelf vast af of dit wel zo relaxed is? En daarin geven wij je geen ongelijk. Daarom willen je graag de kans geven om de spijkermat zelf te ervaren, uit te proberen en de ontspanning te vinden.

Want de eerste keer dat je op de mat ligt ervaar je misschien nog niet de ontspanning zoals vele deze omschrijven. Ook niet gek. Je lichaam moet ook even wennen aan de pijnprikkel. Bouw daarom het gebruik rustig aan op zoals in onze gebruiksbeschrijving staat omschreven. 

Ben je na een tijdje toch nog niet zo ontspannen? Neem dan gerust contact met ons op. Misschien kunnen we je nog tips geven! 

Je hebt een zicht en probeer termijn van 30 dagen na ontvangst van de producten. Kan je binnen die 30 dagen toch niet de ontspanning vinden of ben je om een andere reden niet helemaal tevreden? Dan vinden wij dat natuurlijk erg jammer. Maar over retourneren doen wij niet moeilijk! 

Laat ons binnen 30 dagen weten dat je de producten wilt retourneren. Download hier ons retourformulier en stuur de producten binnen 14 dagen na deze melding retour*. *

*De kosten voor het retourneren van de producten zijn voor eigen rekening. Mocht het product beschadigd beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.